Een woning verhuren met Koek Makelaardij doet u in vier stappen

Stap 1: Het aanbieden van de woning

Samen met ons bespreekt u de woning die u wilt verhuren. De afmetingen en bijzondere eigenschappen worden genoteerd en u geeft aan welke eisen u stelt aan de potentiële huurder

Een belangrijk aspect is het bepalen van de juiste huurprijs. Ons kantoor is als geen ander op de hoogte van de markt en kan dan ook voor u een reële maximaal haalbare huurprijs vaststellen. Zo kan uw huurwoning uitgebreid en met alle kenmerken op funda.nl worden geplaatst.

Stap 2: De bezichtiging

De gegevens van uw pand zijn gekoppeld aan de zoekcriteria en woonwensen van de woningzoekende. Ook is gekeken naar de eisen die u stelt aan potentiële huurders. Komt dit met elkaar overeen, dan worden geïnteresseerde kandidaten uitgenodigd om de woning te bezichtigen.

De bezichtiging biedt ons een goede gelegenheid te achterhalen waarom de kandidaat-huurder geïnteresseerd is in juist uw woning. En waar aanvullende vragen liggen. Wij brengen na de bezichtiging altijd verslag aan u uit over het resultaat.

Stap 3: De acceptatie

Er wordt zorgvuldig gekeken naar uw eisen en wensen, want u neemt uiteindelijk de beslissing of u in zee gaat met de huurder. Uw toekomstige huurder wordt door ons gescreend op kredietwaardigheid, identiteit, enz, enz.

Stap 4: De huurovereenkomst

Voor huurovereenkomsten neemt ons kantoor over het algemeen het meest recente contract van de ‘Raad voor onroerende Zaken’ (ROZ) als basis. In de huurovereenkomst worden de standaardgegevens en eventuele bijzondere bepalingen opgenomen. Na tekening van de overeenkomst vindt de sleuteloverdracht plaats. De huurder wordt door ons kantoorr uitgebreid geïnformeerd over hun rechten en plichten. Zo komen de huurder en verhuurder niet voor verrassingen te staan.

Ons tarief:

Een maand huur, vermeerderd met 21% BTW.