Hypotheek afsluiten

Hypotheken
Waarom zou u naar een onafhankelijke hypotheekadviseur van Koek AssurantiŽn gaan? Wie een hypotheekadviseur zoekt, gaat vaak eerst naar zijn of haar bank. En dat is begrijpelijk. Banken zijn grote ondernemingen die veel vertrouwen genieten bij hun klanten. Maar is dat vertrouwen altijd terecht?

Wie geeft u de beste deal?
Natuurlijk: uw bank zal u prima adviseren. Feit is wel, dat uw bank u een hypotheek zal adviseren vanÖ uw bank. Maar er zijn (veel) meer aanbieders, met evenveel hypotheekaanbiedingen. Sommige aanbiedingen zijn slechter, andere zijn beter. Dus hoe weet u nu zeker dat u de beste hypotheek krijgt?

Hulp bij vergelijken
Zelf vergelijken is voor veel mensen erg lastig en misschien ook voor u. Onze onafhankelijke hypotheekadviseur kan dit voor u doen. Hij kent meerdere aanbieders van hypotheken uit de praktijk. Hij kent de voorwaarden, voordelen ťn de valkuilen van vrijwel alle hypotheekvormen van deze aanbieders. En op basis van uw wensen en financiŽle mogelijkheden adviseert hij u over het beste aanbod.

Verzekeringen
Een verzekering verzekert u tegen de ongelukken en ongemakken die ieder mens kunnen overkomen. Dat is een veilig gevoel. Maar dat veilige gevoel kan vals blijken te zijn als een verzekeraar het laat afweten, juist als u de verzekering het hardst nodig heeft. Omdat de polisvoorwaarden misschien anders waren dan u dacht. Of omdat u zich onvoldoende heeft verzekerd. Onze verzekeringsadviseur zorgt er niet alleen voor dat u de juiste verzekeringen met de juiste dekkingen hebt, maar ook dat ze naadloos op elkaar aansluiten. Bovendien komt hij op voor uw belangen als u schade hebt en aanspraak moet maken op uw verzekering.